jueves, 28 de abril de 2011

RECURSOS DIDÀCTICS

Hi havia una vegada...
... uns recursos didàctics i molt divertits per a nens i nenes de 0 a 6 anys, els seus pares i mestres.
Aquest material tenia moltes ganes d'ajudar a trobar noves idees, basades en la imaginació i la creativitat, per tal de que els petits de la casa i l'esola treballessin l'educació en valors, la intel·liència emocional i la resolució de conflictes a través dels contes i els jocs.

A continuació us presentem una sèrie de recursos didàctics amb la finalitat de facilitar-vos la feina a l'hora de resoldre un problema amb els petits de la casa i de l'escola.
Aquests recursos els podeu utilitzar en qualsevol moment, quan no se us ocorre com entretenir als nens, quan necessiteu l'ajuda d'algun joc, etc.
Esperem que us ajudin a solucionar més d'un problema!!!

LITERATURA INFANTIL

ALTRES BLOGS

  • UNA MÀ DE CONTES Aquí podem crear els nostres propis contes amb dibuixos i textos. Llests per imprimir!
  • PUC-PAC    Ens ofereix una sèrie de materials didàctics amb contes i activitats per gaudir llegint.
  • E-DUQUEM Conjunt de recursos, de vegades boig però sempre organitzat, per a pares, educadors i tot aquell interessat al món de la docència.
  • EDUCACIÓ INFANTIL  Aquest bloc s'ha creat amb la il.lusió de poder compartir amb vosaltres experiències professionals i molt personals, dintre del camp de l'educació infantil.
  • IDEES MAGISTRALS Bloc dedicat a aquelles idees que a voltes se'ns ocorreixen a alguns i que poden fer servir altres, adaptant-les a la realitat d'aula de cadascú.
WEBGRAFIA

  • L'ART A L'EDUCACIÓ INFANTIL En aquesta web hi trobareu una sèrie d'experiències relacionades amb l'art a Educació Infantil portades a terme amb nens i nenes de segon cicle d'Educació Infantil, en el CEIP Josep Pallach de Figueres.
  • MIRADES Espai per compartir idees, recursos i pensaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario